avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca ramura sanitara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca ramura sanitara

O clinica privata este obligata sa aplice prevederile contractului colectiv de munca la nivel de ramura sanitara?CCM la nivel de ramura sanitara 2008-2010 mai este in vigoare sau a aparut altul?

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca dora_popa71 dora_popa71 Va rog sa-mi spuneti care este cel mai nou contract colecti la nivel de ramura sanitara:2008-2010?Este obligattorie respectarea parametrilor acestuia de catre ... (vezi toată discuția)
Acordare salariu la nastere celestin celestin se mai acorda un salariu la nasterea unui copil? (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor in 2008 am semnat un cim in care nu s-au respectat drepturile din ccm la nivel de ramura sanitara cum pot sa imi recapat drepturile avand in vedere ca sunt in preaviz prin demisie isaiamariana isaiamariana [b]Buna ziua sunt asistent medical balneofizioterapie promotia 2008 , pe 1 iulie 2008 m-am angajat debutant la o SC medicala privata , am semnat un contract ... (vezi toată discuția)