avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... dreptul de autor
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

dreptul de autor

Am avut editate nişte lucrări la o editură. Contractele pentru cumpărarea dreptului de autor au fost semnate în 2008 cu o valabilitate de cinci ani. În 2010 editura a dat faliment.
Aş dori să ştiu dacă acele contracte de cumpărare a dreptului de autor mai sunt valabile sau şi-au pierdut valabilitatea odată cu falimentatrea editurii?
Vă mulţumesc.

Alte discuții în legătură

Carti - drepturi de autor sevenx sevenx Buna ziua, As dori sa postez pe net carti scanate/transcrise insa ma intereseaza cum stau lucrurile in ceea ce priveste dreptul de autor. Evident nu voi ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor lucrare de specialitate pentru uz didactic lara12 lara12 Am o problemă şi recunosc că eu mi-am făcut-o cu mâna mea. Acum opt ani, am fost contactată de o editură care mi-a propus să întocmesc o lucrare de ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pentru traducatori Laura Ciobeica Laura Ciobeica Am incercat să găsesc în forum subiectul care să-mi ofere eventuale răspunsuri la o situaţie nouă pentru mine: [i]Drepturile de autor ale ... (vezi toată discuția)