avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data iesirii la pensie (grupa)
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data iesirii la pensie (grupa)

La varsta de 52 de ani si 20 de ani de grupa 1,cand se poate iesi la pensie??:sorry::):O:D
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:33, 20 Februarie 2011
Barbat la 60 de ani si 6 luni,reducere de 4 ani si 6 luni din 65,daca indeplineste conditia de stagiu de 35 ani.Pentru femeie aceeasi reducere,dar nu stim din cat pana nu ne precizati luna si anul nasterii.
am 52 de ani dintre care 20 de ani de grupa 1 si in total 33 de ani de munca...sunt anscut pe 1 august 1959
Am dat raspuns pentru barbati la 60 de ani si 6 luni.Anticipat la 60 de ani,daca indepliniti conditia de stagiu de 43 de ani,fara stagiu asimilat.Anticipat partial la 60 de ani,conditia de stagiu fiind de 35 de ani,fara stagiu asimilat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pentru limita de varsta AntiniaGheorghe AntiniaGheorghe Buna ziua!Am varsta de 51 de ani si am lucrat timp de 24 de ani si 2 luni din care 13 ani si 7 luni in grupa I de munca si 6 ani si 9 luni in grupa a II-a de ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie nicu55 nicu55 barbat nascut 31/03/1959 angajat 1986 vechime 31 ani din care 21ani gr 1 (vezi toată discuția)
Stagiul necesar pentru a iesi la pensie sorinel1955 sorinel1955 Buna ziua.......As dori si eu sa stiu daca se poate......Am varsta de 56 ani ..lucrez din 1972 si am 19 ani si 6 luni lucrati la categoria a doua.........se ... (vezi toată discuția)