avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... oare voi primi indemnizatia...plsss help
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

oare voi primi indemnizatia...plsss help

va rog din suflet,am nevoie de o lamurire....eu lucrez din sept 2005 si pana in martie 2007 am lucrat cu norma redusa de 4 ore,apoi cu norma intreaga dar fara nici o intrerupere,iar in martie am nascut...si intrebarea este:conteaza ca in cele 12 luni anterioare lucrate :martie 2007-martie 2008 primele 3luni sunt cu norma redusa iar restul cu 8ore???voi beneficia de indemnizatie???plsss...dati-mi un rasp
Cel mai recent răspuns: fam.panait , utilizator 19:38, 13 Mai 2008
Nu conteaza norma cu care ati fost incadrata , ci doar faptul ca in cele 12 luni anterioare nasterii ati obtinut venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal.
Da, beneficiati de aceasta indemnizatie.
Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
ms mult de rasp....sper sa fie asa.....acum nu am decat de asteptat vreo 3-4 luni cred sa vad dc primesc ceva...........#-o#-o#-o
dar in lege specifica ceva de nr de ore??doar ca treb sa am continuitate,nu?
:-/:-/:-/
conteaza impozitul platit, nu munca depusa.

:offtopic: Nu postati mesaje multiple, puteti edita mesajul anterior.
fam.panait a scris:

dar in lege specifica ceva de nr de ore??doar ca treb sa am continuitate,nu?
:-/:-/:-/


In lege spune ca trebuie sa aveti 12 luni anterior datei nasterii in care ati obtinut venituri profesionale supuse impozitului pe venit. Puteti sa aveti c.i.m. si cu o ora /zi sau pe saptamana.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil ramona s. ramona s. va rog foarte mult! am o intrebare si nu am gasit raspuns la ea la aceleasi subiecte de pe forum. daca sunt angajata cu contract individual de munca pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil carmen_ana carmen_ana Buna ziua! Am si eu cateva intrebari. S-a discutat despre aceasta problema dar in fiecare caz sunt cateva probleme. V-as ruga sa imi raspundeti daca se ... (vezi toată discuția)
Beneficiez sau nu de indemnizatie de crestere copil pana la 2 ani carmenciu carmenciu Beneficiez sau nu de indemnizatie de crestere copil pana la 2 ani daca am 12 luni lucrate dar incadrata cu contract cu jumatate de norma? (vezi toată discuția)