avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa I de munca in cazul beneficiarilor de pensie de urmas

In urma dcesului tatalui meu, mama mea are pensie de urmas (jumatate din pensia tatalui). Ea poate beneficia de aceasta recalculare. Tatal meu a avut gr.I de munca.
Cel mai recent răspuns: Sorina Tusa , Avocat 19:33, 19 Februarie 2011
Avand in vedere ca are pensie de urmas, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie badescucorina badescucorina Am si eu o intrebare? Tatal meu a fost pensionat pe caz de boala in anul 2009,iar in 2010 a decedat in urma lui a ramas un minor care a obtinut pensie de ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas copii mici goby goby Buna ziua, Tatal in varsta de 32 de ani a decedat. IN momentul decesului tatal primea ajutor social, nu a avut niciodata serviciu.Cei doi copii minori, de 3 ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie grupa i si grupa ii mindru_maria mindru_maria Tatal meu s-a pensionat la data de 31.12.1990. In cartea de munca scrie \"Propus la pensie 31.12.1990\" El s-a angajat in 11.10.1954, la Intreprinderea de Stat ... (vezi toată discuția)