Administratia Finantelor Publice Timisoara in baza a 2 rapoarte fiscale pe care le-am contestat, mi-a gasit firma datoare la stat. Inainte de expirarea termenului de 30 de zile pentru depunerea contestatiei, conturile firmei au fost aduse la 0 de cei de la finante, in data de 25 martie. In data de 5 mai, am primit o somatie si cele de 3 titluri executorii.
Stiu ca prin codul de procedura civila, art. 387 si 391, lipsa somatiei aduce anularea executarii, dar aceasi este situatia si in baza codului de procedura fiscala? Acesta mentioneaza obligativitatea somatiei, dar acum daca s-a facut partial executarea (datoria a fost stinsa partial) pot sa contest executarea pentru lipsa comunicarii somatiei? Trebuie sa mentionez ca somatia a fost redactata in 7 aprilie!
Pentru a aprecia in totalitate enormitatea abuzurilor si ilegalitatilor comise de Administratia Finantelor Publice a Municipiului Timisoara impotriva soceitatii SC Ghilgames SRL, va prezint pagina web prin care scot la lumina MODUS OPERANDI ai acestor functionari, platiti din banii nostrii www.ghilgames.com/RambursareTVA.htm
E ceva putred, nu in Danemarca, ci in Administratia Finantelor Publice Timisoara?
Multumesc pentru raspuns. Eu nu-mi fac griji ca-mi recuperez banii la un moment dat, ci sant ingrijorat de incalcarile si abuzurilor functionarilor publici ai Administratiei Finantelor Publice Timisoara, ce sant platiti din banii nostrii. De aceea caut modalitatea cea mai buna (agresiva) pentru a ataca incalcarile legilor de catre acesti functionari.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Disperare cu anaf
DianaSP
Am o problema si pe cit pare de simpla, devine din ce in ce mai complicata. Sunt in situatia in care nu stiu ce metode de rezolvare am la dispozitie.
Pe ... (vezi toată discuția)