Nu ați înțeles problema mea!
Sunt în cazul nefericit în care, nefiindu-mi comunicate actele procesuale prin agentul poștal, exec, etc., deși procedura de comunicare este teoretic îndeplinită prin afișare, puteam afla BEJ accesând portal.just.ro, căutare după numele meu-debitor, sau al creditorului.
De când s-au modificat dispozițiile c.pr.civ. referitoare la încuviințarea exec. de către instanță, pe portal apare numai numele petentului BEJ, fără părți.
Repet, nu îmi este comunicată efectiv nici somația și nici încheierea de încuviințare de către factorul poștal, exec, etc..
În Timișoara sunt zeci de BEJ și SCPEJ. Am întrebat vreo zece executori și nu știu nimic.
Pe site-ul camera executorilor sunt publicate numai licitațiile. Sper să nu ajung până acolo, nu de alta dar se măresc cheltuielile de executare.
Am adresat în scris o cerere Biroul de informații și relații cu publicul al Judecătoriei Timișoara, rugându-i să mă informeze da orice cerere în care sunt parte. Mi-au răspuns că nu mai au acces la sistemul informatizat ECRIS, doar grefiera de ședință. Sunt câteva complete zilnic cu încuviințări.
CRED CĂ AR TREBUI SĂ FIE OBLIGATORIU PENTRU GREFIERI SĂ TRECĂ ȘI NUMELE PĂRȚILOR DIN DOSARUL EXECUȚIONAL LA SOLUȚIONAREA CERERII DE ÎNCUVIINȚARE FORMULATĂ DE CĂTRE PETENT, BEJ , PE PORTALUL INSTANȚEI. Altfel se lasă calea liberă la abuzuri ca în cazul de față.
Răspunsul dat la pct. 4 este greșit.
Art. 653 alin.( 1)
conexarea dosarelor se dispune de către instanța de executare la cererea oricăruia dintre executori, sau a persoanei interesate.
Rog să răspundă întrebărilor mele doar persoanele care au temeinice cunoștințe juridice și cunosc legislația actualizată la zi.
Mulțumesc
ynocentta te rog frumos să te abții pe viitor a-mi răspunde.