avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii fiscalitate tichete masa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

fiscalitate tichete masa

in conditiile actuale consider caci veniturile din tichete de masa nu sunt de natura salariala(nefiind generatoare de contributii sociale).
INTREBARE.Nu este mai corecta declararea impozitului pe veniturile din tichete de masa in DECLARATIA 100 la poz.19.(690) Impozit pe veniturile persoanelor fizice din alte surse?#-o
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 12:48, 20 Februarie 2011
Se considera venituri de natura salariala tichetele de masa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare tichete de masa. mfilip91 mfilip91 Buna ziua, avind in vedere ultimele modificari legislative privind acordarea tichetelor de masa, respectiv impozitarea acestora de la 1 iulie 2010, as dori sa ... (vezi toată discuția)
Deducere tichete de masa si tichete cadou zukita zukita tichetele de masa si tichetele cadou ,fiind venituri salariale intra in fondul de salarii, in brut?Fiind impozabile, impozitul fiind legat de deducere , ... (vezi toată discuția)
Retinerea impozitului pe tichete de masa ContSters165204 ContSters165204 Am si eu o nelamurie....este legal sa se retina contravaloarea impozitului pe tichete de masa din salariul net? tocmai am primit aceasta veste ca si angajata, ... (vezi toată discuția)