Buna ziua,
Doresc sa suspend activitatea firmei pe maximum admis de lege. Vroiam sa stiu daca exista posibilitatea sa nu mai depun nicio declaratie si niciun bilant pe aceasta perioada? Daca nu este posibil, atunci care ar fi aceste declaratii ce trebuiesc depuse si in ce perioade ale anului? Aceste declaratii nu pot fi depuse si de administratorul firmei, chiar daca nu e contabil? Banuiesc ca o firma fara activitate are declaratii pe zero, nu? Multumesc anticipat de raspunsuri.
Daca suspendati activitatea firmei aveti,totusi,obligativitatea depunerii bilantului anual cat si a raportarii semestriale.In cazul in care societatea nu inregistreaza datorii si are toate declaratiile depuse,puteti solicita regim derogatoriu de depunere a declaratiilor dar si atunci,trebuie sa depuneti declaratiile semestrial.Daca in acest moment nu este suspendata activitatea,cum deduc,nu veti avea pentru primul semestru declaratii cu zero si nici declaratia 101 aferenta anului 2011,nu va fi cu zero...Mai aveti de depus pentru anul 2010 declaratii,scadente acum,in 25 februarie si de asemenea fisele fiscale,pana in 28.As spune sa contactati persoana care v-a condus evidenta contabila,aveti nevoie de date si informatia completa.
Am demarat suspendarea. Firma nu are nicio datorie si nici nu a avut vreodata. Toate declaratiile au fost depuse la timp. Poate sa-mi enumere cineva care sunt declaratiile, concret, ce trebuiesc depuse la Administratia Finaciara si in ce perioada a anului se depun ele? In afara de bilantul anual, care se depune pana in mai anul urmator, se mai depune si bilantul din iunie?
Multumesc si astept cu nerabdare sa imi raspundeti.
P.S.: Poate sa-mi spuna un contabil, cat costa serviciile complete (cu tot cu bilant/uri daca e cazul) pentru o firma suspendata?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Impozit forfetar
sederm
daca firma este inregistrata pe jud Olt, se poate plati in Bucuresti impozitul??
Mai este nevoie de bilant contabil daca firma este suspendata? (vezi toată discuția)