Smarian a scris:
Puteti sa faceti contestatie impotriva procesului verbal, iar aceasta contestatie va fi admisa daca din declaratiile martorilor care vor fi audiati va rezulta faptul ca sustinerile dumneavoastra sunt adevarate. Nu va este afectat viitorul in vreun fel, insa la o noua reclamatie din partea vecinei dumneavoastra, depinzand si de cat de intelegatori sunt agentii de politie, ati putea fi amendat.
Asta doar intr-un exces de zel al acestor domni, ori, in conditiile in care se confirma faptul ca faceti galagie. In alte conditii, nu ar trebui sa se intample asa ceva.
sa va dau o alta situatie si sa imi spuneti si mie daca se poate considera ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii publice:
sa zicem ca ma aflu la o cafenea cu o prietena unde se intampla un accident (din lipsa de siguranta a clientilor respectivei cafenele) si se lasa cu masa sparta, sange, cioburi.... proteste si panica din partea celorlalti clienti, o neliniste persistenta .... drept urmare eu si prietena mea am plecat din acel local.... nu stiu ce au mai facut ceilalati, avand in vedere ca noi am urmat calea spitalului..
poate fi considerat acest caz ca "Ultrajul contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice " pe langa vatamarea corporala care este evidenta ??conf art 321 Cp. sau alt articol..