Buna! Am intrat intr-o casnicie...nu conteaza dece. Acum, dupa doi copii vreau s aies din ea cu orice chip iar el, este la fel de determinat sa nu renunte!
Motive:
* acte de violenta morala:
* manifesta dezinteres pentru viata de familie.
Mai pe larg: avem doi copilasi de crescut iar el considera ca fiind mai importanta propria-i persoana decat micutii nostrii, este somer de peste un an de zile, nu are nici un interes in a-si cauta loc de munca, nu participa cu absolut nimic la educatia si dezvoltarea copiilor nostrii, nu ofera pic de suport in a ma ajuta pe mine, cel putin sa muncesc pentru ei. Se sustrage de la orice activitate ce implica copii, singurele lui pasiuni fiind: masinile, televizorul, calculatorul si statul in pat zi si noapte.
Cum scap de el?
Imi dau seama ca va fi extrem de greu pentru mine atata timp cat nu am absolut nimic: proprietati, locuita, masina, etc., nu am idee incotro ma voi indrepta odata plecata de aici.
O alta chestiune: LA COPILASII MEI NU RENUNT DECAT MOARTA!
Ai lui au o situatie materiala foarte buna, ce-i drept si ma tem ca asta va fi un mare impediment pentru ruperea acestei sarade, numita casnicia noasta!@
Ce sanse am eu sa divortez in aceste conditii?
Va rog din suflet sa ma ajutati!
Apelati la un avocat pentru a va indruma si a va asista in aceasta actiune de divort din culpa lui exclusiva. Va fi nevoie sa aveti 2 martori care sa stie situatia de fapt asa cu ati prezentat-o dv mai sus. Pentru a va fi incredintati minorii e bine sa aveti pregatita o locuinta unde sa stati dupa divort si un servici.
Desigur ca puteti divorta chiar daca el nu este de acord. Insa nu inteleg de ce va ganditi sa-l lasati pe el in apartament ? Un avocat stie ce sa faca ca sa ramaneti in apartament, impreuna cu minorii.
nu e greu de divortat daca veti convinge instanta ca relatiile sunt "grav afectate " . concentrati-va mai mult pe incredintarea copiilor. cand plecati cu 2 copii de mana, va trebui sa stiti unde ii veti duce si cu ce-i veti intretine, altfel e destul de greu sa obtineti incredintarea copiilor mai ales ca sotul va va pune bete-n roate
Credeti ca exista riscul ca minorii sa fie incredintati tatalui in conditiile in care acesta este somer ? Nu vad nici un risc din acest punct de vedere.
Incercati in instanta (prin toate probele posibile) sa determinati instanta sa isi formeze o imagine despre profilul moral al sotului dvs.
Esentiala este problema locuintei.
Divort
Georgiana_ioana
As avea nevoie de niste lamuriri...sunt intr-o situatie delicata! sunt casatorita si am un copilas de aproape 3 lunisoare=D> , problema ar fi intre mine si ... (vezi toată discuția)
Divort cum procedez
magdav
Buna ziua
In situatia in care doresc sa cer divortul,cu doi copii minori, casatoria dureaza de 6 ani, cum procedez? Mentionez ca nu exista bunuri comune, din ... (vezi toată discuția)