avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... infractiune?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

infractiune?

buna ziua,
ma aflu in urmatoarea situatie: sunt deranjata noaptea de cineva de pe un nr de telefon.Am reusit sa-i aflu numele sunand la informatii desi am inteles ca nu au voie sa spuna numele daca dai doar numarul de telefon Cu toate acestea mi-au spus numele,Am vrut sa fac reclamatie la politie si mi s-a spus a am comis o infractiune cerand informatii secrete (adica numele celui care ma deranjeaza).Conform carei legi este infractiune?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:15, 21 Februarie 2011
Ce infractiune ati comis??? Cine va spus asemenea absurditate?
Ati solicitat niste informatii si le-ati primit - sper ca ati amenintat pe cineva pentru acest lucru. ;)
nu am amenintat pe nimeni.Este adevarat ca mi-a spus ca nu are voie sa-mi spuna numele.I-am povestit ca ma tot suna noaptea si mi-a spus cum se numeste posesorul.De la politie m-a speriat cineva ca este infractiune.Mie nu mi s-a parut ca am facut nimic rau.Poate a vrut sa nu le dau de lucru ?
Depuneti plingere la politie cu privire la aspectele relevate aici, probabil ca sunt prea aglomerati sau nu au chef de inca un dosar, sau mai grav cine va speriat este vreo pila a cuiva si isi da cuparerea pe banii contribuabililor.
Sa depuna plangere la politie pt ce? Ca cineva suna in fiecare noapte si o deranjeaza pe doamna in cauza, infractiunea de hartuire (daca v-ati gandit la asta, nu exista in legislatia romana). Doamna, puteti sta linistita, nu ati savarsit nicio infractiune, cine a spus acest lucru este un incapabil.
Ultima modificare: Duminică, 20 Februarie 2011
ContSters178374, utilizator
olimpia_ilie a scris:

Sa depuna plangere la politie pt ce? Ca cineva suna in fiecare noapte si o deranjeaza pe doamna in cauza, infractiunea de hartuire (daca v-ati gandit la asta, nu exista in legislatia romana). Doamna, puteti sta linistita, nu ati savarsit nicio infractiune, cine a spus acest lucru este un incapabil.

Foarte corecta observatia.
Nu exista nicio infractiune savarsita de dvs.
In cel mai rau caz angajatul care v-a dat informatia poate raspunde disciplinar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie hartuire telefonica in numele firmei, raspunderea angajatului Cartman Cartman Buna ziua, eu lucrez ca recuperator creante la un IFN (telefonic), as fi vrut sa stiu daca exista posibilitatea ca unul dintre clientii institutiei sa ... (vezi toată discuția)
Email problema? Eladaela Eladaela Situatie: -cineva trimite in mail cuiva,mail ce contine un link de pe un site PUBLIC(niste date despre acea persoana) -persoana respectiva considera ca i-a ... (vezi toată discuția)
Trafic de influenta/inselaciune? xuser xuser Un infractor care merge la victima si ii zice \"retrageti plangerea, ca am pile in politie,etc si va fi mai rau de tine decat de mine\" poate fi tras la ... (vezi toată discuția)