avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot instiinta instanta... ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot instiinta instanta... ?

Buna seara ! Cum trebuie sa procedez in situatia in care mi-am schimbat domiciliul,si vreau sa primesc citatiile la noul domiciliu ? Este suficient sa fac o simpla cerere ?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 19:13, 20 Februarie 2011
faceti o cerere scrisa prin care sa precizati instantei sa fiti citat la noul domiciliul.cererea o puteti depune prin posta cu confirmare de primire sau personal la registratura instantei.
Instiintarea o puteti face si verbal in sedinta de judecata la termen.Daca nu aveti timp puteti instiinta instana si prin alte mijloace fax sau email.
Da, formulati o cerere adresata presedintelui instantei- pe nr. de dosar respectiv si solicitati ca actele de procedura sa va fie comunicate la noua dvs. adresa de domiciliu.
Daca v-ati schimbat adresa si in CI, atasati si o copie a acesteia.
Daca depuneti cererea prin registratura instantei, o formulati in dublu exemplar , iar pe un exemplar luati viza de primire a cererii.
Ultima modificare: Duminică, 20 Februarie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cereri dosar penal Nina1 Nina1 Buna seara, Va rog ajutati-ma cu model pentru cerere: studiu dosar, eliberare copii dupa file din dosar, termen angajare avocat in cadrul unui dosar ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna?si cum se materializează comunicarea (email scrisoare ... PAULBUZ PAULBUZ Ce inseamna?si cum se materialiozeaza comunicarea (email scrisoare etc...) Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se ... (vezi toată discuția)
Mama mea este citata in calitate de parat la un proces succesoral. ... SANTIER SANTIER Mama mea este citata in calitate de parat la un proces succesoral. Pe 30,12,2021 a devenit contact direct covid 19, A anuntat DSP, nu si med de familie (inca, ... (vezi toată discuția)