avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Model cereri dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Model cereri dosar penal

Buna seara,
Va rog ajutati-ma cu model pentru cerere: studiu dosar, eliberare copii dupa file din dosar, termen angajare avocat in cadrul unui dosar inregistrat pe sectia penala.
Va multumesc
Cu stima
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 11:40, 2 Octombrie 2010
Daca sunteti parte in dosar,puteti cu C.I. sa solicitati dosarul de la arhiva tribunalului,de asemeni cu cereri adresat presedintelui solicitati copii lkegalizate de pe actele pe care le doriti,iar la registratura ,cu referire la termenul de judecata si la numarul de dosar ,formulati cerere catre presedinte prin care solicitati amanarea cauzei pentru a va angaja aparator.
Sunt doar simple cereri si nu trebuie ajutor special.
1.Pentru studiul dosarului nu se formuleaza cerere-solicitati dosarul, predati Ci si studiati dosarul in arhiva.
2.Pentru eliberarea de copii xerox se formuleaza o cerere adresata presedintelui instantei:
-subemnata x in calitate de ....in dos. pen. cu nr... al instantei y cu termen de judecata in data z, solicit prin prezenta cerere eliberarea urmatoarelor copii xerox..si se indica nr. filelelor din dosar, (ex. f3, f6 etc), data, semnatura..
3.Cerere in vederea angajarii unui aparator- cererea se adreseaza presedintelui instantei:
-subsemnata x, in calitate de ...in dos.pen. nr...al instantei y, cu termen de juedecata in data z, solicit prin prezenta cerere acordarea unui nou termen de judecata in vederea angajarii unui aparator, data, semnatura.
-formulati aceasta cerere in dublu exemplar, un exemplar il depuneti la registratura, iar pe cel care ramane la dvs. luati viza cu data depunerii pentru a avea dovada depunerii acesteia.;)
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Octombrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte sunt necesare pentru stabilirea pensie alimentare-ingrijire minor Cezar66 Cezar66 Am fost dat in judecata de fosta sotie,pentru marirea pensiei alimentare.Deoarece eu nu pot ajunge la proces,va rog sa-mi spuneti ce acte imi sunt necesare,si ... (vezi toată discuția)
Formular pentru legalizarea sentintei DorianDarius DorianDarius Buna ziua, acum un an de zile am avut proces si nu am primit acasa sentinta scrisa, sentinta este definitiva. Astazi am fost la arhiva si am intrebat si mi-au ... (vezi toată discuția)
Cerere info arakys arakys Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare, daca se poate. In cazul deschiderei unui proces, stiu ca actele de la dosar se depun in doua exemplare de fiecare. ... (vezi toată discuția)