avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CE ACTE SUNT NECESARE PENTRU STABILIREA PENSIE ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CE ACTE SUNT NECESARE PENTRU STABILIREA PENSIE ALIMENTARE-INGRIJIRE MINOR

Am fost dat in judecata de fosta sotie,pentru marirea pensiei alimentare.Deoarece eu nu pot ajunge la proces,va rog sa-mi spuneti ce acte imi sunt necesare,si ce tip de cerere pot depune la tribunal pentru a mi se da alt termen. Actele care trebuiesc depuse la dosar,le pot trimite cu faxul ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cezar66 , utilizator 10:25, 9 Iunie 2010
Depuneti o cerere de amanare la dosarul cauzei, invocand motivele neprezentarii. Va fi nevoie de o adeverinta din care sa rezulte veniturile realizate de dvs, avand posibilitatea de a o depune,la termenul urmator. Cel mai indicat ar fi sa depuneti cererea la registratura instantei.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iunie 2010
Consilier juridic Dana Maxim, Mediator
La primul termen de judecata puteti potrivit legii sa solicitati termen in vederea angajarii unui aparator.Nu exista o cerere tip.In cerere se mentioneaza nr. dosarului, instanta, termenul , calitatea dvs. in proces, data, semnatura iar cererea se adreseaza presedintelui instantei.
V-am indicat aceasta posibilitate pentru ca este singura varianta de a amana cauza la primul termen de judecata.
Cererea se poate trimite si prin fax insa nu veti avea siguranta ca va ajunge la dosar, cea mai sigura varianta fiind aceea a depunerii prin registratura instantei, luand totodata viza depunerii cererii pe un exemplar care ramane la dvs.
Va multumesc pentru raspuns.Indraznesc sa va intreb ce motiv mai plauzibil sa invoc,deoarece se specifica destul de clar ca nu e nevoie de prezenta mea,obligatorie?Pot cere un alt termen,deoarece nu am aparator? Sau ce alt motiv sa invoc?Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema avocat Hhko Hhko buna seara !!! Sunt parte vatamata intrun dosar de vatamare corporala survenita dintr-un acident rutier in care am fost acidentat de un individ ce nu poseda ... (vezi toată discuția)
Amanare termen in instanta loredana69 loredana69 am si eu o problema.in 23 06 am termen la un proces in calitate de parat pt o succesiune dar inca nu am avocat asta din cauza unor probleme personale.pot ... (vezi toată discuția)
Model cereri dosar penal Nina1 Nina1 Buna seara, Va rog ajutati-ma cu model pentru cerere: studiu dosar, eliberare copii dupa file din dosar, termen angajare avocat in cadrul unui dosar ... (vezi toată discuția)