Buna seara!
As dori sa ma casatoresc momentan locuind impreuna cu prietena mea in apartamentul meu proprietate personala cumparat de parinti cu ceva timp in urma.Intrebarea este daca divortez ulterior acesta intra la partaj adica la bunuri comune sau este bun personal si nu poate fi urmarit de instanta in acest scop
nu va intra la partajul bunurilor comune! bunurile dobandite anterior casatoriei sunt bunuri proprii, indiferent pana cand va durata casatoria respectiva!
Si as mai avea o intrebare nu vreau sa mai deschid alt topic.Este vorba despre un prieten de-al meu care are o situatie relativ similara in sensul ca a cumparat prin credit ipotecar un apartament in nume personal urmand a plati ratele in urmatorii 30 de ani dupa care s-a casatorit si vrea sa stie daca in caz de divort fosta sotie are drept la partaj stiind fiind faptul ca si ea l-a ajutat cu bani la rate in anumite momente mai dificile
Divort cu partaj
caterine
Buna seara..am si eu o intrebare.Sunt casatorit de 2 ani din aceasta casatorie a rezultat un baietel in vrsta de 1 an si 6 luni.Inaintea casatoriei am locuit ... (vezi toată discuția)