avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita de catre banca
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita de catre banca

Daca nu am proprietati si nici venituri , ce se poate intampla ? Mentionez ca am un imprumut de 20000 ron la din 2008 si nu am mai putut plati din decembrie 2009 datorita faptului ca m-am imbolnavit si am suferit 2 operatii chirurgicale in urma carora nu m-a mai angajat nimeni.Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 21:14, 20 Februarie 2011
Fara venituri sau proprietati nu prea se poate executa nimic. doar ca pe viitor va poate opri din salariu ( daca veti avea) sau daca veti avea proprietati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare imprumut neplatit Bogdan2550 Bogdan2550 Buna ziua! Am fost contactat de un operator de la o firma de recuperatori in legatura cu un imprumut la banca neachitat. Imprumutul (facut acum 5-6 ani) a fost ... (vezi toată discuția)
Rate neplatite florina_florinela florina_florinela Sotul meu are o rata din 2008 iar eu sunt coplatitor.Am platit ratele la timp pana la sfarsitul anului 2012 , cand sotul meu a fost dat afara de la locul de ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de plata (credite restante) adrian_2012 adrian_2012 Buna,ma numesc Adrian doresc sa primesc cateva raspunsuri cu privire la 2 credite pe care le am la banci. In anul 2005 am solicitat un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)