avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... se mai poate face recurs
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

se mai poate face recurs

buna seara sunt in proces de partaj cu fostul sot de 3 ani am castigat prima oara 50% din apartament apoi a facut recurs si am castigat 75% din apartament mai poate sa faca recurs el ?multumesc mult
Cel mai recent răspuns: yuly_6 , utilizator 07:33, 21 Februarie 2011
Daca este in termen legal,da,poate face recurs.
pai a facut o data recurs si miau dat castig 75% din valoarea apartamentului pronuntarea este definitiva si irevocabila
a si saptamana asta se duce avocatul cu executorul judecatoresc sa ii faca evacuarea
Poate sa mai faca doar contestatie la executare care v-ar mai pune in intarziere.
O decizie, odata ramasa definitiva si irevocabila, nu mai poate fi desfiintata, decat cu o cale de atac extraordinara (contestatie in anulare sau revizuire), dar exista cazuri bine stabilite pentru acestea, iar daca nu se incadreaza in niciunul dintre ele, nu mai poate face nimic, decat, cum a spus si domnul avocat de mai sus, sa mai prelungeasca cu ajutorul unei contestatii la executare.

Alte discuții în legătură

Nu inteleg yuly_6 yuly_6 procesul sa terminat si am castigat 50% din acel apartament apoi fostul meu sot a facut recurs si eu am castigat 75% din acel apartamen si avocatul mea zis ca ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare cristeo cristeo Buna seara. spuneti-mi va rog ce cale de atac exista pentru o sentinta de recurs irevocabila? Este o cale contestatia in anulare? Unde trebuie depusa? Ce ... (vezi toată discuția)
Hot.irevoc. de la curtea de apel b.stefan78 b.stefan78 In cazul in care Curtea de Apel pronunta o hotarare definitiva,irevocabila ce pot sa fac in continuare?Unde pot sa ma adresez? Pot sa ma adresez la Curtea ... (vezi toată discuția)