procesul sa terminat si am castigat 50% din acel apartament apoi fostul meu sot a facut recurs si eu am castigat 75% din acel apartamen si avocatul mea zis ca sentinta este definitiva si irevocabila saptamana asta se duce avocutul cu executorul sa ii faca evacuarea.intrebarea este daca fostul meu sot poate sa mai faca recurs eu vreau sa se termine odata nebunia asta
nici eu nu inteleg ceva.in urma recursului facut de sot...acestuia i se poate ingreuna situatia? adica avea 50% si sotul,a facut recurs si i s-a mai luat din procente.e posibil ?
Nu este posibil ca in propria cale de atac sa i se ingreuneze situatia, instanta de recurs se putea pronunta astfel doar daca si sotia formula recurs, dar erori judiciare se intalnesc, din pacate...cat despre calea de atac, in functie de valorea imobilului, hotararea judecatoriei se putea ataca cu apel sau recurs...daca a fost recurs inseamna ca e gata.
pai asa mia zis avocatul ca acum am castigat 75% si inainte aveam 50% acum ce sa zic saptamana asta se intalnesc sa vedem cine ramane cu apartamentul si cui ise da valoare din proncentajul ce iese cuvine oricum o sa las un mesaj ce sa intamplat va multumesc