Am cerut in instanta recalcularea pensiei alimentare. Prin adeverinta trimisa de intreprinderea unde lucreaza fostul sot, se dovedeste ca salariul este mai mic decat ce stiam eu si in consecinta pensia va ramane la fel ca si pana acum. Se pare ca el a adus o adeverinta de salariu pe o singura luna, unde a castigat mai putin . I-am verificat insa fisa fiscala iar acolo scrie clar ca venitul lui este ceva mai mare. Pot face recurs si sa cer in instanta fisa fiscala pe anul in curs? Dar de ce nu s-a procedat asa de la bun inceput? Nu trebuia sa se ia in calcul venitul pe tot anul trecut?
Pnesia de intretinere se raporteaza la venitul lunar, daca cumva a avut un salariu mai mare anterior si acum mai mic, veti obtine pensia la nivelul salariului actual. Totodata, presupun ca pensia este stabilita in cota procentuala, asadar daca v-a virat mai putin puteti recupera diferenta de suma pe lunile trecute.Proba despre care vorbiti ar fi admisibila pe instanta.
Ajutor
elena87
Buna ziua . Va deranjez cu o mica problema aparuta - referitor la un procesmajorare pensie alimentara minor. O instanta a decis majorarea pensie in favoarea ... (vezi toată discuția)