Cu respect as vrea sa va mai intreb ceva.Apartamentul in care locuiesc de 23 de ani este pe numele sotului dupa ce ne-am casatorit ,se poate numi ca este un bun al meu din care se poate indestula banca in caz de executare , si daca da ce solutii sunt sa ies din dreptul de proprietar ? Am putea sa-l vindem unicului nostru copil in varsta de 22 ani ? Mentionez ca nu l- am girat la banca. Va multumesc anticipat .
Daca apartamentul e dobandit dupa incheierea casatoriei este bun comun, deci 1/2 din el e proprietatea dumneavoastra.
Puteti sa vindeti impreuna cu sotul acest apartament ... insa daca incepe executarea silita si banca constata ca l-ati vandut fiului poate cere anularea acestui contract pe considerentul ca ati dorit prejudicierea creditorilor.
La o asociatie de proprietari s-a judecat , s-a dat sentinta civila , ca rau-platnicul sa plateasca, (nu a platit ),am legalizat-o , mi s-a spus ca trebuie investita cu formula executorie, am depus sentinta,si acum am vazut pe site la dosarul respectiv, ca are termen 25. 02.2011.Nu am primit citatie nimic, trebuie sa ma prezint, sau completul decide investirea cu formula executorie, fara prezenta mea , a creditorului?(asociatia de proprietari) . Va multumesc anticipat !!!