mis-a intocmit un proces verbal cu data gresita 16.02.2011 in 17 .02.2011 pot cere anularea lui pe calea contestatiei la executare ? alt motiv de contestatie nu am
motivul cu indicarea gresita a datei pv de executare nu rezida.doar asa, privind abstract poate fi considerat cumva a fi viciu de procedura.
ca sugestie:doar dc acesta este motivul,nu va indic sa faceti contestatie la executare-a-ti mai cheltui niste bani fara nici un rezultat.
D-le avocat Gabriel, la o asociatie de proprietari s-a judecat , s-a dat sentinta civila , ca rau-platnicul sa plateasca, am legalizat-o , mi s-a spus ca trebuie investita, am depus sentinta si acum am vazut pe site la dosarul respectiv, ca are termen 25. 02.2011.Nu am primit citatie nimic, trebuie sa ma prezint, sau completul decide investirea cu formula executorie, fara prezenta mea , a creditorului?(asociatia de proprietari) . Va multumesc anticipat !!!
Nu este nevoie si nici nu va citeaza pentru investitii cu farmule executorie Nu ati fost D-voastra atent cand ati depus cererea pentru investire, cred ca personalul de la secretariat va si spus cand sa mergeti sa ridicati Titlul Executoriu:O
Multumesc d-le Manole, ba da, d-na de la registratura mi-a spus sa revin dupa o luna sa ridic Titlu executoriu. Dar aparand acest termen pe site, nu stiam daca trebuie sa ma prezint sau nu. Este prima data, sper sa nu mai fie nevoie sa mai ajung pe la judecatorie, dar avand in vedere nivelul de trai tot mai ridicat, nu se stie .....niciodata. O zi buna !!
Poprire
magdalena111
In cadrul unei executari silite ,mi s-a comunicat adresa de infiintare a popririi asupra venitului meu net. La aceasta adresa a fost anexata o copie ... (vezi toată discuția)