avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... adevar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

adevar

numele meu este emil am fost casatorit si in urma casatoriei a rezultat un minor.Am plecat in strainatate ca sa lucrez si sotia a ramas acasa cu copilul si in aceste timp a avut mai multe relati cu alti. Am aflat si cand m-am intors am bagat divort in urma procesului judecatoria a decis sa-mi vad fiul prima si a treia sap di lun a si cate o sap din vacanta. cand am fost sa-mi iau fiul in prima sap din luna nu am fost lasat sal i-au si am fost fortat ca sa platesc un executor ca sa-l pot vedea si sa stea cu mine pt o zi, a venit urmatoare a vizita si tot asa sa int sa nu-mil dea . In timp de 2 ani de zile nu lam mai vazut cu acordul ei pt ca nu am fost lasat si deatatea ori am fost sal vad a fost si politia acolo de fata si nu au putut face nimic si am hotarat sal vad pe furis.Ce pot face in aceasta situatie chiar daca hotararea este definitiva si irevocabila nu am dreptul sa-l vad sincer am 9 plangeri facute la politie si tot degeaba.
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Dana Maxim , Mediator 22:53, 20 Februarie 2011
Adresati-va Parchetului cu o plangere penala pentru nerespectarea hotararii judecatoresti.Dvs. ca tata aveti dreptul de a pastra legatura cu copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare- executare hotarare de incredintare sandu milica sandu milica buna executorul judecatoresc in un caz de incredintere minor de 8 ani a mamei sale ce face ? daca minorul nu este de acord sa se duca la mama sa la care a ... (vezi toată discuția)
Cum sami iau copilul inapoi elisabeta adriana elisabeta adriana fiind in divort cu sotul meu, acesta a incredintat copilul la o familie. la tribunal neam impacat-dar el este aresatat- si eu vreau copilul inapoi.stiti daca ... (vezi toată discuția)
Ma afecteza pensia alimentara a copilului meu care e trecuta in hotarirea de divort si nu o primesc niciodata maria-emilia maria-emilia Sînt Emilia din Orşova,,si am o mare rugaminte peste tot unde pot avea drepturi de a primi un venit mi se inchid toate portile pentru ca, am pensia ... (vezi toată discuția)