avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am fost executat silit de o banca am vorbit cu executorul si neavand nimic al meu am ajuns la un acord sa pun in fiecare luna suma de 300 lei,in ultimile 2 luni nu am mai avut sa depun 300 si am depus 250 lei ce mi se poate intampla?va rog nu ocoliti intrebarea mea
Cel mai recent răspuns: Carmen Sigaciu , Avocat 23:39, 23 Februarie 2011
Nu se intampla nimic.
mi se poate pune poprire pe salariu?
Da, se poate pune poprire pe salariu, avand in vedere ca aveti un contract de imprumut dublat si de un angajament de plata.
Trebuia sa dati toate detaliile de la inceput. Daca sunteti salarizat se poate pune poprire pe salariu.
daca va veti tine de promisiunea facuta si nu veti intarzia prea mult cu plata, nu veti avea probleme. Important sa tineti legatura si cu banca si cu executorul ca sa inteleaga ca nu e vorba de rea credinta din partea dvs !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ioana71 ioana71 Buna dimineata. Am primit si eu o somatie mobiliara de la un executor judecatoresc in valoare totala de 11.273.85 lei. Sunt somata sa platesc suma aceasta in ... (vezi toată discuția)
Girant executat silit aurelia_a85 aurelia_a85 In martie 2012 m-am pus girant CAR pentru un coleg, a luat 7500 lei. Acum, in martie 2014 am primit instiintare ca nu si-a achitat ratele stabilite si ca daca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o problemă cu executare silita, datorii ... Daczo87 Daczo87 Bună ziua,am și eu o problemă cu executare silita, datorii la banca. Am o executare silita și executorul a pus sechestru pe mașina,in luna februarie 2024 ... (vezi toată discuția)