Buna ziua. Am fost astazi la Tribunalul Sect. 5 si nu au fost de acord cu amanarea procesului pentru a-mi putea anagaja un aparator. Instanta nu a fost de acord si m-a intrebat ce solicit?? Amanare sau recurs? Eu am raspuns recurs.
Intr-un final mi s-a spus ca ramane in pronuntare. Ce inseamna aceasta pronuntare?
Va multumesc si astept o lamurire din partea dumneavoastra.
instanta a judecat cauza si urmeaza sa luati solutia de la arhiva tribunalului maine sau de pe portalul instantelor de judecata on-line; solutia va fi definitiva si irevocabila.
In primul rand, eu nu cred ca ati fost la Tribunal, ci la Judecatoria sect.5.
In al doilea rand, ati mai avut si alte termene la care nu v-ati prezentat, de aceea instanta va respins cererea de amanare pentru aparare.
Apoi, cred ca faceti niste confuzii de exprimare, instanta nu avea cum sa va intrebe daca doriti amanare (care oricum v-o respinsese) sau recurs, pentru ca inseamna ca se antepronunta, prin sugestia recursului dand de inteles ca va admite actiunea asociatiei.
Daca a ramas in pronuntare, veti astepta comunicarea solutiei prin posta, apoi aveti la dispozitie 15 zile de la comunicare sa faceti recurs.
Ce inseamna ?
AlexGM
E un proces civil, la care cred ca s-a terminat. Contestasem un proces verbal al Politiei Rutiere. Asteptam ca pronuntarea sa vina prin posta, numai ca vad ca ... (vezi toată discuția)