avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna ?

E un proces civil, la care cred ca s-a terminat. Contestasem un proces verbal al Politiei Rutiere. Asteptam ca pronuntarea sa vina prin posta, numai ca vad ca s-a mai dat un termen in care se specifica "Amână pronunţarea la data de xx.xx.2019. Pronunţarea se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Cu calea de atac odată cu fondul". Ce inseamna asta ? In caz de pronuntare nefavorabila vroiam sa fac recurs la Curtea de Apel.
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2019
AlexGM, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:22, 8 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Inseamna ca judecatorul nu a avut timpul material necesar sa ia tot dosarul inca o data la studiu ca sa pronunte o sentinta corecta.
Sentinta se va pronunta la data pe care ati gasit-o pe portal si acolo o veti si afla.
Puteti sa formulati apel la judecatoria care v-a judecat, in cazul unei sentinte nefavorabile, si instanta o va transmite la Tribunal, instanta de judecata competenta.
Formulati apelul in termenul de ... zile indicat in sentinta DE LA MOMENTUL cand primiti sentinta MOTIVATA acasa cu posta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Judecătorul a rămas în pronunțare dar a amânat luarea deciziei. Nu trebuie să vă mai prezentați la instanță, Urmăriți soluția pe internet, adică pe portalul instanțelor de judecată.
Deci, nu se mai judeca nimic ? Nu mai este necesar sa ma prezint ? Astept solutia pe internet. Intreb ptr ca m-am reprezentat singur si nu am avocat angajat. Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Așteptați să apară solutia pe portal și ulterior probabil în câteva luni o sa vi se comunice acasa.Dupa comunicare curge termenul de apel pe care il depuneti tot la judecătoriei dar care v a fi trimis si solutionat la tribunal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicatie anita68 anita68 ce inseamna - Amânare ulterioară a pronunţării ?! (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare in proces civil AurelianDan AurelianDan Buna ziua, Ce inseamna :\"Tip solutie: Amână cauza Solutia pe scurt: Amana pronuntarea la data de 27.01.2020, pronuntarea hotararii se va face prin punerea ... (vezi toată discuția)
Proces asociatia de locatari restante intretinere Baghera36 Baghera36 Buna ziua. Am fost astazi la Tribunalul Sect. 5 si nu au fost de acord cu amanarea procesului pentru a-mi putea anagaja un aparator. Instanta nu a fost de ... (vezi toată discuția)