avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Explicatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Explicatie

ce inseamna - Amânare ulterioară a pronunţării ?!
Cel mai recent răspuns: anita68 , utilizator 10:00, 11 Aprilie 2019
Adica s-a mai amanat o data pronuntarea. Completul nu a avut timp sa delibereze.
Procesul dvs s a terminat,din cauza volumului de munca sau în cauze complexe judecătorul stabileste altă dată pt a pronunța solutia.
"Pronunţată azi, 28.02.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei.
Document: Hotarâre 1165/2019 28.02.2019"

Si nici pana in ziua de astazi 11 aprilie 2019 nu am primit nimic de la Tribunal.
Sunt curioasa acel "drept de apel în 10 zile de la comunicare" de cand decurge ,din momentul cand a aparut pe portal, sau de cand primeste "acasa" hotararea".
Sunt foarte dezamagita de cum merg treburile in justie .
Daca la ceva atat de simpu dureaza ATAT de mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen pronuntare ?!? MJJ MJJ Buna seara. Am si eu o intrebare : cat poate sa dureze pana un judecator se pronunta intr-un caz (penal)? O cunostinta a avut fondul pe 22 septembrie si s-a ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare in proces civil AurelianDan AurelianDan Buna ziua, Ce inseamna :\"Tip solutie: Amână cauza Solutia pe scurt: Amana pronuntarea la data de 27.01.2020, pronuntarea hotararii se va face prin punerea ... (vezi toată discuția)
Dosar amanare serban.m serban.m Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in ... (vezi toată discuția)