avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna ''pronunţarea hotărârii se va face prin ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna ''pronunţarea hotărârii se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei''?

Ce inseamna : pronunţarea hotărârii se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Ce se intelege prin asta ??
Cel mai recent răspuns: gost , utilizator 00:29, 29 Martie 2022
Inseamna ca pronuntarea nu se mai face prin citirea minutei in sedinta publica, ci ca pentru a afla solutia data cauzei va trebui sa va adresati grefei instantei (hotararea se comunica oricum, chiar daca e nedefinitiva, asta daca procesul s-a desfasurat pe NCPC).
ok
Asta inseamna ca, solutia o veti de la condica de sedinta sau din informativul de la instanta.
multumesc
Buna ziua! in cazul mentionat nu se mai primeste raspunsul acasa, prin posta?...trebuie mers obligatoriu la Judecatorie?...locuiesc in alt judet celui in care s-a judecat cauza...multumesc!

Alte discuții în legătură

Unde pot consulta hot judec ramasa in pronuntare? boldea_d boldea_d va rog daca imi puteti spune unde as putea sa consult decizia judecatorului ramas in pronuntare? judecatorul a spus ca ramane in pronuntare (judecatorie) si ma ... (vezi toată discuția)
Pronuntare in sedinta publica FRD FRD Este obligata instanta sa pronunte in sedinta publica solutia ,mai exact sa citeasca minuta in sedinta publica? Daca nu pronunta in sedinta publica aceasta ... (vezi toată discuția)
Despre concluzii scrise mihai69 mihai69 Buan ziua, in sfarsit am scapat de un proces cu angajatorul,sentinta se va pronunta luni.Presedintele instantei mi-a cerut sa depun luni dimineata scurte ... (vezi toată discuția)