avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinere daune cominatorii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinere daune cominatorii

Va rog, sa ma indrumati cum sa procedez in cazul in care doresc sa introduc o cerere prin care sa solicit transformare daunelor-cominatorii in daune-interese. Anul trecut mi s-a solutionat un dosar (fond funciar) prin care instanta a obligat Comisia Judeteana la emiterea titlului aferent suprafetei de teren la care am facut referire, precum si la obligarea acesteia de a-mi da daune-cominatorii in valoare de 50 lei/zi pana la emiterea titlului.
Va rog, sa ma sfatuiti cum sa formulez aceasta cerere, eventual ce taxe ar trebui platite si timbru judiciar in valoare de cati lei?

Multumesc!


Cel mai recent răspuns: Mihaela Elena , Avocat 15:48, 22 Februarie 2011
Chiar nimeni nu ma poate ajuta cu o indrumare?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond funciar... Mihaela Elena Mihaela Elena Va rog, sa ma indrumati cum sa procedez in cazul in care doresc sa introduc o cerere prin care sa solicit transformarea daunelor-cominatorii in daune-interese. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! Mihaela Elena Mihaela Elena Va rog, sa ma indrumati cum sa procedez in cazul in care doresc sa introduc o cerere prin care sa solicit transformare daunelor-cominatorii in daune-interese. ... (vezi toată discuția)
Obtinere daune... Georgian2all Georgian2all Buna ziua. Am o problema, in sensul ca in iunie 2009 mi s-a solutionat un dosar (fond funciar) prin care instanta a obligat Comisia Judeteana la emiterea ... (vezi toată discuția)