Buna ziua. Am o problema, in sensul ca in iunie 2009 mi s-a solutionat un dosar (fond funciar) prin care instanta a obligat Comisia Judeteana la emiterea titlului de proprietate aferent suprafetei de teren la care am facut referire, precum si la obligarea acesteia de a-mi da daune-cominatorii in valoare de 50 lei/zi pana la emiterea titlului. Desigur, ca reprezentantii comisiei nu s-au obosit sa puna in aplicare dispozitiile instantei, desi au trecut 2 ani de la pronuntarea sentintei irevocabile. Am depus imediat actele (sentinta, taxa, timbru, cerere) in vederea investirii sentintei data de instanta de recurs, insa mi-a respins-o, motivand ca intai trebuie sa introduc cerere prin care sa solicit transformarea daunelor-cominatorii in daune-interese. Va rog, sa ma indrumati cum sa procedez in cazul acesta. Cum formulez cererea, si unde o depun? Trebuie sa precizez eu valoarea pretinsa (care rezulta din transformarea daunelor) sau se pronunta tot instanta? Platesc vreo taxa de timbru/ timbru judiciar?
Si pana cand pot introduce o astfel de actiune?
Va rog, sa ma sfatuiti cum sa formulez aceasta cerere.
Am apelat. Insa in ceea ce privesc daunele (transformarea lor din cominatorii in compensaorii) mi-a zis ca trebuie sa introduc actiunea in instanta. Doar judecatorul poate transforma aceste daune. Vroiam sa stiu cum sa procedez: cum formulez actiunea, taxe, timbru, la ce instanta depun cererea, termenul in care mai pot inroduce o astfel de actiune...
Fond funciar...
Mihaela Elena
Va rog, sa ma indrumati cum sa procedez in cazul in care doresc sa introduc o cerere prin care sa solicit transformarea daunelor-cominatorii in daune-interese. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!
Mihaela Elena
Va rog, sa ma indrumati cum sa procedez in cazul in care doresc sa introduc o cerere prin care sa solicit transformare daunelor-cominatorii in daune-interese. ... (vezi toată discuția)