avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor pentru vaduve
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor pentru vaduve

soacra mea este vaduva,are 56 ani,sotul a fost pensionar,ea a primit 6 luni un ajutor de la stat in valoare de 900.000 de lei,acum 4 ani.as dori sa stiu daca poate beneficia de un ajutor pentru vaduva de pensionar.nu este recasatorita,nu are alt venit,nici proprietati
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:30, 22 Februarie 2011
Cred ca 6 luni a primit pensie de urmas, nu un ajutor.

Nu poate beneficia de prevederile Legii nr. 578/2007 intrucat nu beneficiaza de pensie. Principalele conditii pentru a incasa acesti bani sunt ca sotul decedat sa fi fost pensionar, iar beneficiarul sa fie, la randul sau, pensionar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de vaduva livisor27 livisor27 sunt angela p. am 64 de ani.momentan am pensie de urmas.sotul a decedat pe 6 dec 2012.la acel moment el avea pensie de drept in valoare de 763 lei,iar eu tot ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas seba1103 seba1103 Vaduva de 13 ani, detinatoare de pensie de urmas de un an de zile in valoare de 380 de lei, vreau sa stiu daca primesc acel ajutor de pensie pentru vaduvele ce ... (vezi toată discuția)
Pensie de vaduv bennyv bennyv Am si eu o intrebare la care sunt nedumerit. Bunica mea in varsta de 69 de ani beneficiaza de pensie de urmas in valoare de 364 lei, dar nu poate beneficia ... (vezi toată discuția)