avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Decont ianuarie
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Decont ianuarie

Buna ziua, in decontul din decembrie 2010 am avut de recuperat TVA 500 lei, am depus dec in Ianuarie, dupa ce l-am depus am observat ca in Decembrie am introdus o factura la chel nedeductibile si nu am dedus Tva, am rectif greseala am introdus chel la chel deductibile si am dedus TVA urmand ca in decontul din Ianuarie 2011 TVA sa-l trec la regularizari.In contab la 4424 in decembrie am 500+200 de la chel neded.
Acuma in decontul din Ianuarie la rd 35 tva de rec din decontul precedent o sa trec ce am declarat in decembrie 500, in contab cand se va regla ?
Pt ca mie acuma nu imi bate ce am in decont cu ce am in conta.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: niko 94 , utilizator 14:40, 21 Februarie 2011
Am uitat sa spun ca in decembrie am dedus tva la val reziduala ceea ce nu trebuia in val de 180 de lei , eu am cal 200-180=20 care trec in decontul din inanuarie 2011 la rd regularizari,dar mie in 4424 imi arata mai mult cu 200 lei ca si in dec din ianuarie.
Am descoperit greseala ce am facut, am uitat sa rectific gres in dec legat de tva care l-am dedus si nu trebuia sa deduc.
Graba, stresul,declaratii, seful ce nu fac nu noi.
Intr-o zi o s-o iau razna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala din luna septembrie luciapap luciapap Buna seara, acuma am descoperit ca in Sept. din greseala, o factura ce reprez verificare la masina directorului am trecut-o la chelt neded ct 6581.3,si nu am ... (vezi toată discuția)
Factura primita cu intarziere niko 94 niko 94 Am primit o factura din luna Noiembrie abia acuma, ce ar trebui sa fac, sa o inreg in conta. in Decembrie, dar in Decont unde sa o trec la regularizari rd.25 ... (vezi toată discuția)
Cum inregistrez tva-ul denisa2011 denisa2011 buna ziua! In octombrie 2010 am depasit plafonul pentru a ne inregistra la platitori de TVA. In lunile decembrie 2010 si ianuarie 2011 am taiat facturi fara ... (vezi toată discuția)