avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri SPATII VERZI?
Discuție deschisă în Traduceri

SPATII VERZI?

DETIN LA PERIFERIA TIMISOAREI 8OOMP DE PAMINT ARABIL EXTRAVILAN.IN URMA CU AN AM PRIMIT CERTIFICAT DE URBANISM.AM VRUT SA FAC SI PUZ-UL DAR ARHITECTUL CONTACTAT MI-A SPUS CA IN URMA SCANDALULUI 'BORDEI ' TOTUL ESTS CONSIDERAT SPATIU VERDE.SOLUTII,RECOMANDARI, NIMENI NU STIE NIMIC.AM MAI VORBIT SI CU ALTI ARHITECTI DAR TOTI RIDICA DIN UMERI.PIERD BANII CU CARE AM CUMPARAT TERENUL?MULTUMESC.
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2008
liliba, utilizator
Cel mai recent răspuns: Georgeta Istrate , Avocat 21:39, 16 Mai 2008
Inteleg ca intentia este aceea de a construi pe acel teren. In mod normal pentru a executa orice constructie trebuie mai intai sa treceti terenul din extravilan arabil in intravilan construibil. Aceasta procedura necesita o documentatie si plata unei taxe. Mai exista si problema aprobarii obtinute din partea Consiliului local. Dupa aceasta procedura obtineti un nou certificat de urbanism in care se va specifica eventual "teren intravilan construibil". Abia dupa acest demers se poate purcede la solicitarea autorizatiei de construire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pamant intravilan - intrebari ovidiu_diac ovidiu_diac Buna seara tuturor, Vreau sa cumpar un pamant de casa de peste 6500mp dar este inregistrat ca extravilan(nefiind in oras ci undeva linga o padure ca si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cu ceva timp în urma am cumparat un teren, pentru ... Alexandru.Axl Alexandru.Axl Buna ziua! Cu ceva timp în urma am cumparat un teren, pentru a putea construi o cabana.... înainte sa cumpăr terenul am verificat dacă terenul este ... (vezi toată discuția)
Tva la terenurile intravilan arabile in comparatie cu terenurile intravilan construibile cnet cnet In codul fiscal art. 141 alin 2 litera f scrie: \\\\"Prin exceptie, scutirea (de TVA) nu se aplica pentru livrarea de constructii noi, de parti de constructii ... (vezi toată discuția)