avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SIF Oltenia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SIF Oltenia

Salut am si eu o intrebare. Am un certificat de actionar la SIF Oltenia al unei rude indepartate care a decedat. Pot intra in posesia lui ca si detinator? Persoana in cauza nu a lasat mostenire aceste actiuni.
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 16:08, 21 Februarie 2011
daca nu s-a dezbatut vreo succesiune prin care sa mosteniti actiunile acestuia, nu aveti nici un drept. depinde ce grad de rudenie aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament mostenit dar fara acte pentru succesiune PetreMBota PetreMBota Buna ziua, Familia mea a fost contactata de catre o ruda mai indepartata (sora bunicului meu vitreg), pentru a-i oferi ingrijire si sprijin in ultima perioada ... (vezi toată discuția)
Vă salut! am nevoie de un sfat! am fost sunat astazi de persoana ... Mario1980 Mario1980 Vă salut! Am nevoie de un sfat! Am fost sunat astazi de persoana care avea grija de o rudă indepartată sa-mi spună ca a decedat, asta in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Sif oltenia scorpio1963 scorpio1963 Am mostenit de la bunica mea un nr. de actiuni la sif oltenia , cand am vrut sa incasez sumele cuvenite si neincasate de catre aceasta din dividende in anii ... (vezi toată discuția)