avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sarcina cu bucluc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sarcina cu bucluc

Buna ziua ! Acum m-am intors de la serviciu unde am fost sa duc medicalul . De azi am vrut sa merg la munca dar tot nu au de lucru pentru mine. Colega mea lucra . Pe mine ma tin acasa fara bani iar pentru colega au de lucru. Am spus ca voi merge la ITM si mi-a raspuns ca trebuie sa fiu intelegatoare , ca nu au de lucru, si sa nu-i amenint cu ITM-ul. Eu nu am amenintat, am spus ca poate cei de acolo ma vor face sa fiu mai intelegatoare. Mi-au zis sa stau in concediu fara plata de parca eu am solicitat asa ceva. Oare ei stiu de cate lucruri are nevoie o femeie gravida? Nici nu-mi permit sa am pofte... Ce sa fac?:(
Cel mai recent răspuns: veronica-t , utilizator 10:17, 1 Aprilie 2011
Daca ati depus cerere de concediu fara plata e corect sa stati acasa, daca nu aveti obligatia sa va prezentati la serviciu.
Nu am depus nici o cerere. Mi-au spus sa stau acasa pentru ca nu au de lucru. m-au rugat sa fiu intelegatoare , ca este o perioada grea deoarece au pierdut un client important.
E foarte posibil sa stati acasa si sa fie desfacut CIM pe motiv de neprezentare la serviciu, cred ca nu ar fi cazul acum in situatia care va aflati sa ramaneti fara loc de munca.
Sa va faca patronul o decizie pe care o puteti contesta daca e nelegala.
Mergeti la ITM si depuneti o sesizare in scris .
M-am gandit la acest aspect, de aceea maine la prima ora o sa merg la ITM sa fac o sesizare.

Alte discuții în legătură

Eliminata din cauza sarcinii? veronica-t veronica-t Din momentul in care am anuntat la servici ca nu mai pot sa car greutati si sa fac efort mi s-a spus sa imi caut alt loc de munca. Lucrez din ianuarie 2010 dar ... (vezi toată discuția)
Concedierea fortata alinnicolae alinnicolae Salutare tuturor, Problema mea a inceput cu un concediu medical timp in care patronul societatii unde lucrez m-a sunat si m-a amenintat ca daca nu ma intorc ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa revenirea din ccc PANITA ROXANA PANITA ROXANA buna ziua in data de 803 2013 copilul meu a facut 2 ani ,am avut contract de munca suspendat pe perioada 105 2011-803 2013 pentru CCC . am facut scrisoare ... (vezi toată discuția)