avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inscriere tractor!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inscriere tractor!

Se poate inscrie un tractor nou(25cp) intr-o alta localitate decat cea de domiciliu ,de exemplu o localitate vecina.Precizez ca este vorba de numere galbene.
Tractoarele se inregistreaza la primarie.
Intrebarea era daca se pot inregistra si la o alta primarie alta decat cea in care ai domiciliul!
Numai cu conditia ca la locul inregistrarii sa aveti un act de proprietate pt.ca in certificatul de inregistrare se trece in mod obligatoriu o adresa din zona respectiva.
Multumesc pentru acest raspuns.Exista undeva precizat daca se poate circula si pe raza unei localitati vecine?
Singuar conditie stipulata in lege este aceea ca autovehiculele si vehiculele sa fie inmatriculate,respectiv inregistrate in circulatie.
Bineinteles ca se poate folosii in alta localitate.O masina inmatriculata in Bucuresti nu circula in Arad??
Legea OUG 195/02 rep sectiunea inmatriculari.

Alte discuții în legătură

Inscriere autoturism la primarie gigione01 gigione01 Am vazut zilele acestea circuland pe sosea un ARO cu numar de inregistrare de la Primarie. Eu am un Oltcit.Dar as vrea sa-mi iau una de teren din strainatate ... (vezi toată discuția)
Circulatia tractoarelor si altor utilaje agricole pe drumurile publice costy71 costy71 Buna ziua . Sunt detinatorul unui tractor si al catorva utilaje agricole si as dori sa stiu daca pot circula cu acest tractor pe drumurile publice fara sa il ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare tractor rutier angelmic angelmic Cu respect ii salut pe toti cei care vor reusi sa ma lamureasca intr-o problema destul de complicata, zic eu! Voi cauta sa fiu cat mai scurt! Pe ... (vezi toată discuția)