avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Declaratia 112, contributie sanatate in conventii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Declaratia 112, contributie sanatate in conventii civile

Buna ziua,

Cum se procedeaza cu contributia la sanatate pentru conventii civile in declaratia 112 ? Programul nu permite preluarea contributiei; daca cineva s-a confruntat cu aceasta situatie, va rog frumos sa ma indrumati si pe mine.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:21, 21 Februarie 2011
Se depune declaratie separata de catre asigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii pentru venituri din contracte civile doina62 doina62 contractele de conventie civila(femeie servici,administrator,cenzor,presedinte) creaza obligativitatea de a plati doar impozitul de 16%?.Si ce declaratie se ... (vezi toată discuția)
Contributii sanatate conform oug82/2010 andradaa andradaa Buna ziua! am depus declaratiile la somaj si cas dar la sanatate nu stiu cum sa fac... exista program in care sa intre si conventiile, exista ceva tip, se ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri oug 58/2010 si 82/2010 andradaa andradaa Buna ziua ! As vrea sa cer niste sfaturi in legatura cu OUG 82. Este Adevarat ca tot sa vorbit pe forum despre asta dar eu una tot nu sunt lamurita..... Sunt ... (vezi toată discuția)