avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cadru legal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cadru legal


buna ziua,as vrea sa stiu daca exista un cadru legal prin care un angajat poate in instanta sa ceara despagubiri materiale de la o societate facand dovada ca a achizitonat utilaje pt acea firma cu bani sai


Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 22 Februarie 2011
Cum ati achizitionat utilaje din banii dvs pentru societate ? ... In baza carui act ati facut asa ceva?
prin credit bancar, contractat de mine, instanta a zis ca nu contesta acest fapt, ca eu am luat creditul si apoi s-au cumparat utilaje pe societate doar ca trebuie sa spun un cadru legal prin care cer despagubiri
Trebuie sa specificati actul juridic prin care dvs ati achizitionat utilajul in numele societatii .. ati incheiat un contract in acest sens sau a fost doar o intelegere verbala ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achiziționat utilaje de 60.000 de lei pentru societatea fostei soții și vreau să le recuperez. cum se scot active din patrimoniul unei societăți? Mihai3884 Mihai3884 Buna ziua, In urma cu cateva luni am achizitionat active (utilaje) in valoare de cca 60.000 lei din contul personal pe societatea fostei sotii, zic fosta ... (vezi toată discuția)
Aport capital social2 ContSters91137 ContSters91137 Un asociat al societatii in nume colectiv ALICOR SNC a adus la capitalul social o creanta (o suma de bani) pe care o are de incasat de la debitorul sau, ... (vezi toată discuția)
Legislatie referitoare la efectele aplicarii stampilei rotunde pe acte de cate societatile comerciale Georgeta Anghel (Rusu) Georgeta Anghel (Rusu) Rugamintea mea este sa ma ajutati cu prevederi legale din care sa reiasa efetele aplicarii stampilei rotunde pe acte de catre societatile comerciale. Am un ... (vezi toată discuția)