avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de crestere si ingrijire copil si alte ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de crestere si ingrijire copil si alte venituri

Buna ziua,
Sunt in concediu de crestere si ingrijire copil pana la varsta de 2 ani si am o proprietate pe care as dori sa o inchiriez cu contract integistrat la Finantele publice( deci sa platesc impozit pe venit). Va rog sa-mi spuneti daca acest contract poate sa-mi suspende plata concediului de crestere si ingrijire copil.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:55, 21 Februarie 2011
Veniturile din chirii nu intra in categoria veniturilor pentru care se beneficiaza de indemnizatia pentru CCC .. prin urmare, consider ca puteti avea astfel de venituri in perioada CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament pe perioada concediului de crestere copil Letutza Letutza Buna ziua, As dori sa stiu, daca sunt in concediu de crestere copil si doresc sa inchiriez un apartament pentru care o sa iau o anumita suma. Este posibil sa ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie, calcul indemnizatie s.a. ContSters119266 ContSters119266 Buna ziua. Am un copil nascut in 26 oct 2011. Am revenit la lucru in 01. 07.2012, deci teoretic as beneficia de stimulentul de insertie pana in oct. 2013, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ruicar2008 ruicar2008 sint gravida in luna a treia,pe linga venitul realizat din salariu mai am un apartament pe care l-am inchiriat .doresc sa stiu daca pot pierde indemnizatia ... (vezi toată discuția)