avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals, uz de fals...etc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals, uz de fals...etc

Buna tuturor!
Acum cateva luni mi s-u facut cateva acuzatii de fals si uz de fals in inscrisuri sub semnatura privata , de la cativa clienti(pensii private)...Am dat declaratii la politie..de vreo luna si ceva efectiv astept..#-oce astept?care e parcursul? Se poate demonstra?Analiza grafologica e concludenta? Astept si parerile voastre...solutii...orice
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:47, 22 Mai 2008
O precizare importanta ar fi ca NU EXISTA PREJUDICIU!
Acum depinde de dosarul de la politie. Oricum o sa dureze.
De ce nu va angajati un avocat care sa va tina la curent cu toate actele de urmarire penala?
As fi curioasa daca se o analiza grafologica ar lamuri cat de cat situatia...si aveti idee daca un astfel de test grafologic facut la politie are vreo relevanta...am facut unul deja si mi s-a parut total aiurea ca si procedura.Iar in cazul in care nu exista prejudiciu mai intru si la art. 291 sau doar 290? sunt putin cam confuza aici...:-/
Credeti ca au ceva personal..
sunt si eu curios ... exista un bonus financiar la incheierea unuei act de aderare.?....sigur nu pentru client..
succes
Bonusurile sunt destul de mari comparativ cu efortul de a incheia acel act de aderare:D

Alte discuții în legătură

Fals in acte marinescuioan marinescuioan care este condamnarea pt fals in acte si prescriptia daca a fost intrerupta (vezi toată discuția)
Falsificarea semnaturii iosif28 iosif28 Buna seara as dori sa aflu cum se pedepseste falsificarea unei semnaturi (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura Medu Medu Angajatorul a falsificat semnaturile angajatilor sai atunci cand i-a trecut de la 8 ore la 4 ore de munca pe zi. Doresc sa stiu daca aceasta fapta intruneste ... (vezi toată discuția)