Buna tuturor!
Acum cateva luni mi s-u facut cateva acuzatii de fals si uz de fals in inscrisuri sub semnatura privata , de la cativa clienti(pensii private)...Am dat declaratii la politie..de vreo luna si ceva efectiv astept..#-oce astept?care e parcursul? Se poate demonstra?Analiza grafologica e concludenta? Astept si parerile voastre...solutii...orice
?Adica sunteti acuzata de fals..si uz..(probabil acte de aderare) ..castigati bonusuri consistente..si NU EXSISTA PREJUDICIU..poate va ajuta
ART. 290
Falsul în înscrisuri sub semnătură privată
Falsificarea unui înscris sub semnătură privată prin vreunul din modurile arătate în art. 288, dacă făptuitorul foloseşte înscrisul falsificat ori îl încredinţează altei persoane spre folosire, în vederea producerii unei consecinţe juridice, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
Tentativa se pedepseşte.
ART. 291
Uzul de fals
Folosirea unui înscris oficial ori sub semnătură privată, cunoscând că este fals, în vederea producerii unei consecinţe juridice, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani când înscrisul este oficial, şi cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă când înscrisul este sub semnătură privată.
Succes
Legea se refera la consecinte juridice, nu la prejudiciu.
Daca se dovedeste ca acele persoane nu au semnat si dvs ati depus actele dupa ce acele persoane ,,au semnat in fata dvs" fapta constituie infractiune.
Va sugerez sa aveti contact cu un avocat intrucat o sa aveti nevoie.
Nu e bine sa ne spuneti aici cate acte de aderare s-au facut.Puteti scapa de inchisoare daca va angajati avocat din timp.
Falsificare semnatura
Medu
Angajatorul a falsificat semnaturile angajatilor sai atunci cand i-a trecut de la 8 ore la 4 ore de munca pe zi.
Doresc sa stiu daca aceasta fapta intruneste ... (vezi toată discuția)