avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Probleme la declaratia 112 cu conventiile civile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Probleme la declaratia 112 cu conventiile civile

In declaratia 112 pentru conventiile civile imi calculeaza automat CAS-ul , pentru conventii se plateste numai Impozitul si Sanatatea. Nu stiu cum sa fac sa depun declaratia la timp si corect, fara sa ma incarc cu sume in plus.
Cel mai recent răspuns: meldaniela , utilizator 11:56, 4 Martie 2011
Din cate am auzit, declaratia 112 se va depun obligatoriu prin lege de la data de 1. iulie ca declaratie unica in format electronic. Si se va depune luna de luna pana in 25 ale lunii.
Pana la data de 1. iulie se va putea depune atat fizic cat si electronic.
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2011
meldaniela, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile fiscale ale asociatiilor de proprietari catre stat elga50 elga50 Cititi acest articol aparut in data de 13.07.2012 pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Noul format al declaratiei d 112 v2.0.0 cornelusha cornelusha Buna ziua, va rog spuneti-mi si mie cum trebuie procedat daca asoc noastra de propr. are conventii civile pentru admin si op.ecologic( pentru ambii se ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica 112 si certificatul de semnatura electronica - de la 01.09.2011 aceasta declaratie se va depune numai online! ContSters166949 ContSters166949 Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele ... (vezi toată discuția)