avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Prescrierea faptei penale
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Prescrierea faptei penale

Buna seara
as vrea sa revin la cazul meu ca sa cer niste explicatii legate de prescrierea faptei penale,adica pt ucidere din culpa si pentru vatamare corporala, cand se intampla aceasta prescriere si daca se prescrie si despagubirea de la asigurari.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 08:45, 22 Februarie 2011
Din ce scrieti aici si in art. precedent nu prea inteleg mare lucru. Va rog sa fiti mai explicit cu ce s-a petrecut ca sa stim ce sfat sa va dam.
Prescriptia extinctiva sau prescrierea??

In cazul prescrierii depinde daca e vb de o hotarare definitiva sau nu si in functie de perioada de privare a libertatii.
De la 1 la 3 e una, de ala 3 la 5 e alta etc. In principal de cumleaza, spre exemplu: sunteti condamnat la 3 ani prescrierea intervine la 8 ani. oricum, pt un raspuns la subiect reveniti cu detalii.

Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedepse ucidere si vatamare din culpa alecsaana alecsaana As dori sa aflu care sunt posibilele pedepse in cazul in care unul sau mai multi inculpati sunt gasiti vinovati de ucidere din culpa a 13 persoane si de ... (vezi toată discuția)
Art215 cp utilizatorul_eu utilizatorul_eu Buna ziua Pentru o fapta incadrata la inselaciune cu un prejudiciu de aproximativ 8000 de euro,savarsita in anul 2006 as dori sa va intreb cand se prescrie ... (vezi toată discuția)
Despagubire ucidere din culpa rca laurpetre laurpetre am fost condamnat intr-un dosar pt ucidere din culpa in urma unui un accident din anul 2008.victima un batran de 95 de ani.condamnarea definitiva a fost in ... (vezi toată discuția)