avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce trebuie sa platesc eu din indemnizatia de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce trebuie sa platesc eu din indemnizatia de somaj?

Sunt somera incepand cu 12 octombrie 2010. Am primit indemnizatia de somaj acum ,in luna februarie, prima data. Din suma primita, trebuie sa platesc eu, personal, asigurarea de sanatate? Multumesc anticipat pentru raspuns !
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:41, 21 Februarie 2011
1. Fiind in somaj indemnizat sunteti asigurata si la sanatate si la pensii.
2. Contributiile va sunt platite de Agentia de Somaj din bugetul de stat.
3. Nu trebuie sa platiti nimic dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de somaj se ia in considerare ca perioada de cotizare? jaki4500 jaki4500 Am fost in somaj din ianuarie 2015, timp de 12 luni. Acum conform varstei indeplinesc conditia pentru pensie anticipata. Perioada de 12 luni in care am fost ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate pentru someri CRIS_MARI CRIS_MARI Va rog sa imi comunicati daca beneficiez de asigurare de sanatate in perioada in care beneficiez de indemnizatie de somaj (cat timp primesc indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare nisico nisico Buna ziua Sunt nascut in 23 octombrie 1952 si lucrez cu carte de munca din 10 martie 1977. Am avut doua perioade de somaj: una de 11 luni, iar o a doua de ... (vezi toată discuția)