avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... intrebarea mea e: sunt pe bune anunturile astea? sau ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

intrebarea mea e: sunt pe bune anunturile astea? sau sunt doar tzepe?

Buna ma numesc szabo lorant gavril si sunt in cautarea unui loc de munca .si am cautat anunturi in ziare si pe net.la anunturile din ziare am trimis cv uri la acele anunturi la care am experienta,etc.pe net am gasit o gramada de anunturi de genul operator calculator,sau munca la domiciliu cu castiguri intre 75-100$ pe saptamana.,
am aplicat cateva cv uri la aceste anunturi si am primit o gramada de mailuri cum ca eu trebuie sa imi fac un cont gratuit si pe urma sa trimit eu la randul meu mailuri,sau alt caz cum ca eu sa tot dau click pe habar nam ce.oricum mie personmal mi se par niste kestii de pierdut timpul si nu o oportunitate de a face acasa macar de un salar.cred ca asta le e si ideea sa para atractive ma refer la sumele pe care le poti castiga.si nu am un motiv bun ca sa ma apuc de treaba pt ca nu vad o siguranta in ceea ce priveste plata,in ce modalitate primesc eu banii aia.
intrebarea mea e: sunt pe bune anunturile astea? sau sunt doar tzepe?
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: leo_turbo_leo_88 , utilizator 20:51, 23 Februarie 2011
Intr-adevar, foarte multe anunturi de joburi care apar pe net, dar si in presa scrisa, sunt ireale, sau tepe. Asa ca este bine sa fiti foarte precaut.
Dar daca tot suntem la clicuri pe reclame, etc., eu - cu toate ca m-am straduit sa gasesc - nu cunosc nici macar o persoana REALA care sa fi castigat din asta. Dar cunosc forumuri si persoane care reprezinta, de fapt, cealalta parte, care canta imnuri despre asemenea "foarte profitabile" afaceri. Tind sa cred ca ele chiar sunt profitabile, dar nu celor care dau clicuri in speranta unor castiguri macar moderate, sa nu zicem fabuloase...

Am recitit ceea ce am scris drept raspuns acum ceva timp si as dori sa va pun urmatoarea intrebare retorica: de ce nu demarati propria afacere? Nu este chiar atat de dificil precum pare la prima vedere....
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
ContSters44758, utilizator
La 300-400$ / luna cei 1.2 milioane de romani care sunt la salariul minim pe economie (sau cati or fi la minim) s-ar apuca sa dea click / sa trimite e-mail-uri
ideea ce mi ati dato ebuna,dar sincer cunostintele in privinta unei afaceri pe internet nu cred ca sunut deajuns,ideea e ca as putea sa fac un curs de calculatoarea pt ex programator,dar situatia mea financiara deocamdata nu imi permite,desii cum o sa ma angajez primul lucru ar fi sa fac un curs de calificare intr un domeniu unde tot timpul sa am o cerere(sa am de lucru).sincver nici nu mam interesat cum as putea sa fac o afacere pe internet,da aveti dreptate se poate.
multumesc mult pt ceeea ce mi ati pus in vedere.
domnul atticus miam pus in vedere ideea de a face o afacere pe internet ceea ce nu e o prostie,dar din pacate nu pare prea accesibila mie avand in vedere cunostintele mele in legatura cu afacerile pe internet si cum se pot face,dar nu e mare lucru sa ma interesez cum se poate face si asta e adevarat,dar sincer raspunsul dumneavoastra e cel mai plauzibil pt cazul meu,deoarece cum spuneti dumneavoastra in romania deja foarte multi au acces la internet si foarte multi ar putea sa faca treaba asta pe internet nu neaparat de a da clickuri,pot sa trimita e mailuri la anumite adrese si tot asa mi se pare ca oricine ar putea sa faca treaba.
dumneavoastra sunti in asentiment cu mine in privinta cu joburile oferite de site urile astea.
multumesc pt raspunsul dumneavoastra..sanatate multa
Toate 'afacerile' de tip pirmaidal (gen inscrie-i pe altii ca sa iei tu bonus) sunt tepe si ar trebui sa fie interzise prin lege. Din pacate inca nu s-a intamplat asta, iar magariile continua.

Alte discuții în legătură

Protejarea datelor cu caracter personal ContSters156394 ContSters156394 Buna seara. Daca aleg sa trimit online CV-ul meu (continand date personale) unui angajator sau unei companii de recrutare de personal, cum pot avea siguranta ... (vezi toată discuția)
Practici de tip piramidal Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu As dori sa atrag atentia asupra anunturilor pentru munca la domiciliu care sunt in mai toate publicatiile si sa-mi spuneti parerea dumneavoastra privind ... (vezi toată discuția)
Saiturile ptc adica pay to click sunt sau nu legale ? mosuxl mosuxl buna ziua am si eu o intrebare am vazut pe net k sunt foarte multe saituri care te platesc doar ca sa vizualizezi niste reclame date de niste sponsori si te ... (vezi toată discuția)