avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Saiturile PTC adica pay to click sunt sau nu legale ?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Saiturile PTC adica pay to click sunt sau nu legale ?

buna ziua am si eu o intrebare am vazut pe net k sunt foarte multe saituri care te platesc doar ca sa vizualizezi niste reclame date de niste sponsori si te platesc cu 0.01 centzi pe reclama si tu odata la 24 de ore trebuie sa vizualizezi acele reclame, este vreo problema cu legalitatea acestei asa zise afaceri adica tu dai un click si ei te platesc pentru asta. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Lilicaa , utilizator 22:06, 25 Septembrie 2011
Nu este nici o problema legala.
Din punct de vedere legal, aceste site-uri sunt in marea lor majoritate ok.Insa va recomand sa stati departe de ele, va spun din experienta proprie. Nu sunt serioase, ele platesc la inceput dupa care nu mai platesc brusc si dispar incet incet de pe piata. Nu investiti niciodata in astfel de site-uri daca nu vreti sa va pierdeti banii.
Daca alegeti sa click-uiti doar pentru distractie ....atunci e ok, insa sa nu va asteptati la mari castiguri, povestile frumoase pe care le gasiti pe forumuri despre utilizatori care s-au imbogatit sunt pur si simplu....povesti.
Daca tu ai o firma si platesti bani pentru fiecare clik dat de catre un posibil client, ti-ar placea sa-ti clikuiesc zilnic banerul publicitar?
Astfel de activitati daca nu sunt ilegale, eu le consider imorale.
Ultima modificare: Joi, 11 August 2011
Lilicaa, utilizator
Lilicaa a scris:

Daca tu ai o firma si platesti bani pentru fiecare clik dat de catre un posibil client, ti-ar placea sa-ti clikuiesc zilnic banerul publicitar?
Astfel de activitati daca nu sunt ilegale, eu le consider imorale.

Nu prea am inteles unde vreti sa ajungeti, dar cu siguranta ca daca aleg sa-mi fac publicitate la firma pe care as detine-o alegand publicitatea online, desigur ca asta e si scopul...cati mai multi utilizatori unici sa dea click pe bannerul meu.
De ce le considerati imorale astfel de activitati?
Nu este nicio prolema.
Este legal.
Oricine poate avea un site, pe care se posteaza reclame iar cei care viziteaza site-ul, dau click.

Alte discuții în legătură

Deschidere firma pentru site pay to click (ptc) Crystyann Crystyann M-ar interesa si pe mine ce acte si cam cat m-ar costa sa deschid o firma care sa se ocupe cu administrarea unui site pay to click. Paid To Click este un ... (vezi toată discuția)
Bani pe internet geygells geygells As dori sa aflu cat de legala este treaba cu site-urile care platesc pentru clic-uri. Chiar nu li se poate face nimic? Pentru ca mie personal mi se pare o mare ... (vezi toată discuția)
Deschidere website masterflo masterflo Buna ziua...sunt nou pe acest forum si sper sa fac totul cum trebuie ca sa obtin un raspuns...Am decis cu putin timp in urma sa-mi deschis un website de genul ... (vezi toată discuția)