avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Saiturile PTC adica pay to click sunt sau nu legale ?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Saiturile PTC adica pay to click sunt sau nu legale ?

buna ziua am si eu o intrebare am vazut pe net k sunt foarte multe saituri care te platesc doar ca sa vizualizezi niste reclame date de niste sponsori si te platesc cu 0.01 centzi pe reclama si tu odata la 24 de ore trebuie sa vizualizezi acele reclame, este vreo problema cu legalitatea acestei asa zise afaceri adica tu dai un click si ei te platesc pentru asta. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Lilicaa , utilizator 22:06, 25 Septembrie 2011
Nu am afirmat ca e putin 0,01 centi / click... Banii se aduna – moneda cu moneda.
Cat despre faptul ca ati discutat personal cu persoana respectiva nu se poate spune ca este si adevarat ceea ce v-a spus... Exista oameni care ar putea convinge un beduin sa cumpere nisip

Sper sa nu fie o firma care va ofera site "gratuit", pe care dv trebuie sa gazduiti anunturi si sa trebuiasca sa ”aduceti” si alte persoane – pentru ca acest gen de ”afacere” este... un ”joc piramidal”

Suna prea frumos sa fie chiar asa cum zic unii – ce suna prea frumos ca sa fie adevarat de obicei nici nu este (o lege a lui Murphy)

Daca nu vi se cer bani pentru a intra in ”afacere” e posibil sa fie o chestiune legala (chiar daca mai putin morala – exista site-uri pe care diversi oameni completeaza online... retete (dar pentru a castiga mai mult decat contravaloarea unei cafele :) ar trebui sa stea online 30 de ore din 24)

Nu-mi place sa fac din tantar armasar dar poate n-ar fi rau sa listati indicatiile si sa le aratati unui avocat – sau unei persoane care se mai pricepe la una-alta de gen (dar cred ca si dv va pricepeti) :yes:
Banuiesc ca va veti lua un angajament – care trebuie inteles foarte bine inainte de a-l semna – chiar si online... Cat timp va puteti retrage fara... penalizare totul este bine...

Dincolo de toate cele scrise... va doresc bafta!
:luck:
Eu, personal, nu fac afirmatii fara sa stiu ce vorbesc si acest domn nu a incercat sa ma convinga sa "intru in sistem", asa ca nu am de ce sa nu-l cred, mai ales ca este printre putinii oameni care au reusit in genul asta de afacere (din cate cunosc eu).
Este adevarat ca se sta foarte mult online(nu chiar 30 de ore, dar 8-10 sigur).

Cu riscul de a ma repeta- nu incurajez folosirea acestor afaceri pentru a-ti castiga existenta, insa ele exista si este la latitudinea fiecaruia daca doreste sa foloseasca asemenea site-uri ori ba.
Cunosc un tip care a luat teapa de la aceste clik-curi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere firma pentru site pay to click (ptc) Crystyann Crystyann M-ar interesa si pe mine ce acte si cam cat m-ar costa sa deschid o firma care sa se ocupe cu administrarea unui site pay to click. Paid To Click este un ... (vezi toată discuția)
Bani pe internet geygells geygells As dori sa aflu cat de legala este treaba cu site-urile care platesc pentru clic-uri. Chiar nu li se poate face nimic? Pentru ca mie personal mi se pare o mare ... (vezi toată discuția)
Deschidere website masterflo masterflo Buna ziua...sunt nou pe acest forum si sper sa fac totul cum trebuie ca sa obtin un raspuns...Am decis cu putin timp in urma sa-mi deschis un website de genul ... (vezi toată discuția)