avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Bani pe INTERNET
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Bani pe INTERNET

As dori sa aflu cat de legala este treaba cu site-urile care platesc pentru clic-uri. Chiar nu li se poate face nimic? Pentru ca mie personal mi se pare o mare "fraiereala" (din propria experienta)...
Cel mai recent răspuns: coryna73 , utilizator 15:30, 4 August 2010
Ati dat si d-voastra clikuri pe aceste situri?
V-a aratat ca a-ti acumulat ceva bani,mai precis $?
si mai de parte ce s-a intimplat?nu vi i-a dat nimeni?
sau cum v-a pacalit?
V-a obligat cineva sa faceti acest lucru?
sau a-ti platit d-voastra ceva bani?
lamuriti-ne cum e o "marea fraiereala" in ce sens?
Va intreb pentru ca am un nepot care vine mine si ma roaga sa-l las o juma de ceas la calculator..,cred ca da asta face si el..da clikuri:D
Ultima modificare: Luni, 31 Mai 2010
iulia53, utilizator
Eu am cativa amici care chiar da clikuri si au ridicat ceva bani, dar trebuie sa fiti foarte atenti pe ce site-uri intrati pt ca multe sunt scam-uri (site-uri care nu platesc), eu activez pe 2 de incredere, nu am ajuns inca sa cer plata, incerc si vad ce iese, daca ma platesc este ok, voi continua, daca nu, cel putin nu am investit bani.
Adevarul este ca din cele serioase care chiar platesc, nu se aduna multi bani, pt un site pe care dati 4 clikuri zilnic, la un cent?clik, se plateste 1 cent, pe luna cam 1,2 dolari, daca sunteti pe 4 site-urio serioase, strangeti cam 5 dolari aproape lunar, vb este sa si plateasca.
Dar repet, mare atentie cu site-urile scam, sunt multe si dau teapa,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Saiturile ptc adica pay to click sunt sau nu legale ? mosuxl mosuxl buna ziua am si eu o intrebare am vazut pe net k sunt foarte multe saituri care te platesc doar ca sa vizualizezi niste reclame date de niste sponsori si te ... (vezi toată discuția)
Emailuri ciudate atraction atraction buna ziua,de ceva timp primesc emailuri de la o asazisa persoana feminina din Senegal care zice ca se afla intr-o tabara de refugiati,ca parintii au fost ei ... (vezi toată discuția)
Platforma romaneasca de ptc, scam. justme8 justme8 Sunt foarte multe persoane care au muncit luni bune ca sa si scoata cei 50$ si hop top au schimbat \\\\"chiar la timp\\\\" regulamentul. Noul regulamnet este ... (vezi toată discuția)