avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Platforma romaneasca de PTC, scam.
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Platforma romaneasca de PTC, scam.


Sunt foarte multe persoane care au muncit luni bune ca sa si scoata cei 50$ si hop top au schimbat "chiar la timp" regulamentul.
Noul regulamnet este valabil pt nou veniti, nu pt cei care au luat la cunostiinta de el si au muncit pe baza vechiului regulament, si tot pe baza lui trebuiau sa si ridice banii.
De asemenea sunt multe persoane care si au dat seama de vrajeala lor si care si au spus parerea pe paguna lor de Facebook, iar ei ce credeti ca fac??...sterg toate mesajele care pot instiga lumea la rascoala si le inchid accesul la pg. lor.
Nu va lasati pacaliti este o mare vrajeala site ul asta, nu faceti altceva decat sa munciti ca prostii, iar cand va trebui sa va ridicati banii, vor incepe sa inventeze lucruri ca sa nu va plateasca (asa cum au patit o multe persoane care se "supuneau" vechiului regulament) sau fie strangeti 10 $ ca sa va traga ei la sorti apoi, iar daca aveti norocul sa castigati bine, daca nu...nasol, ati muncit degeaba! si sa nu credeti ca 10 $ ii strangeti intr un timp scurt!
Oare si la serviciu patiti la fel?! Vine seful si va zice ca luna asta nu va plateste ptentru ca nu sunteti pe lista??!

Un mare scam!!!

Va impartasesc aceste lucruri din patania mea. Nu am inventat nimic!


Interventie moderator: in respectarea regulamentului de forum, nu este permisa postarea demunirii site-ului respectiv. Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Luni, 29 Septembrie 2014
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
Cel mai recent răspuns: Ceausescu Liliana - Birou de Mediator , Mediator 00:00, 30 Septembrie 2014
Aaahh .. bun, este bine de stiut
Regulamentul de forum nu imi permite sa va dau cateva link-uri serioase pentru PTC, dar cautati pe blogurile de specialitate si le veti gasi. Daca veti avea norocul sa gasiti o filiera de "referali" buni, atunci veti castiga mai repede si mai mult, decat pe site-ul "reclamat" de dvs.
Daca veti fi multumit, peste o luna bagati cam 10 "directi" si cativa "inchiriati", astfel ca puteti face 50 de euro intr-o saptamana (fireste daca va inscrieti pe minim 4-5 site-uri).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri interventie chirurgicala spital privat alexstirbu alexstirbu Buna ziua Doresc sa va aduc la cunostinta situatia mea ca si pacient al unui spital privat: In data de 25.11.2016 am suferit o interventie chirurgicala ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2007 mikesid mikesid Astept parerile voastre si zvonurile nascocite sau nu de buni sau rai voitori, viitori candidati la examenul de admitere in cadrul INM (vezi toată discuția)
Divort, incredintare copii, pensie alimentara, partaj in strainatate ContSters323163 ContSters323163 Buna ziua, impreuna cu sotul meu am decis sa ne despartim pe cale amiabila, este de acord cu incredintarea celor 2 copii, un baietel de 9 ani si o fetita de 6 ... (vezi toată discuția)