avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii terminate la USH - angajare in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii terminate la USH - angajare in invatamant

Am terminat Facultatea de management financiar contabil,specializarea contabilitate si informatica de gestiune din cadrul univ.Spiru Haret,Bucuresti,zi,studii de scurta durata si am si modulul psihopedagogic nivelul I.Va rog sa-mi spuneti daca m-as putea inscrie la examenul de titularizare din 2011 pentru incadrarea in invatamant (am auzit ca nu ii primesc pe cei care au terminat la USH)...si daca este posibil acest lucru ce materii as putea preda si la ce clase....
Cel mai recent răspuns: bianchita , utilizator 15:24, 23 Februarie 2011
Contabilitate cred, ... daca sunt locuri
bianchita a scris:

Am terminat Facultatea de management financiar contabil,specializarea contabilitate si informatica de gestiune din cadrul univ.Spiru Haret,Bucuresti,zi,studii de scurta durata si am si modulul psihopedagogic nivelul I.Va rog sa-mi spuneti daca m-as putea inscrie la examenul de titularizare din 2011 pentru incadrarea in invatamant (am auzit ca nu ii primesc pe cei care au terminat la USH)...si daca este posibil acest lucru ce materii as putea preda si la ce clase....

Buna seara,

Nu primesc absolventii USH care au urmat cursurile la id, la facultatile neacreditate. Dumneavoastra puteti fara nici o problema sa va inscrieti la examen.

Cu stima,
Ionita Florin
Avand in vedere ca am doar modulul I va rog sa-mi spuneti daca pot preda la gimnaziu si ce materii,iar la liceu banuiesc ca contabilitate doar la clasele IX-X...
Nu stiu ce trebuie sa pregatesc exact pentru acest examen...mi-ati putea spune unde sa intru exact sa vad tematica...
Mii de multumiri pentru ajutor
Am vazut ca in centralizatorul pe 2011 ma incadrez la,, Anul de completare''.Mi-ati putea spune ce presupune mai exact acest lucru(avand in vedere ca sam-urile dispar...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistemul bologna flory01 flory01 Am absolvit Colegiul Univ. cu durata de 3 ani, apoi am absolvit Facult de Manag si ing econ, cu durata de 4 ani, prin continuare de studii. In aceste conditii ... (vezi toată discuția)
Diploma ush djpadrecito djpadrecito Buna ziua! Am absolvit in 2009 Psihologia la ID, la Spiru Haret Craiova! Recent, dupa ce am luat legatura cu reprezentantii facultatii, mi s-a precizat ... (vezi toată discuția)
Titularizare cu spiru litescu litescu Am terminat Facultatea de Limba si Literatura Romana la universitatea spiru haret promotia 2005-2008 forma invatamant la distanta, acum nu stiu daca ma vor ... (vezi toată discuția)